Farkas Róbert

Farkas Róbert

eLearning fejlesztő

E-learning képzési programok kidolgozásával, kurzustervezéssel és elektronikus tananyagok fejlesztésével foglalkozom. Különféle e-learning projektek széles spektrumát volt szerencsém megismerni: a közoktatásban, az államigazgatásban, a nonprofit és az üzleti szektorban zajló fejlesztésekben egyaránt dolgoztam.

Az infokommunikációs technológiák robbanásszerű fejlődése nem csupán az IT-szektort emelte „mítoszi magasságokba”, hanem kis híján elhitette velünk, hogy az e-learning csupán technológiai kérdés. Pedig dehogy!

Az eLearning PONT projektjeiben azon dolgozom, hogy a pedagógiai és módszertani tervezés felől közelítsünk minden fejlesztéshez! A gyakorlatban ez – kissé leegyszerűsítve – annyit jelent, hogy nem a technológiai lehetőségekhez igazítjuk a tanulási folyamatot, hanem a tanulási célokhoz keressük meg a leghatékonyabb technológiai megoldásokat! És ez fontos különbség…

Talán tudom, hogy miként lehet jó képzési programból jó e-learning programot fejleszteni… de biztosan tudom, hogy hogyan lehet egy jó projektcsapattal megvalósítani mindezt!


E-LEARNING PLATFORM

Komplex e-learning rendszer tervezése, felépítése

KURZUSÉPÍTÉS

Online kurzusok tervezése, összeállítása és menedzselése

TANANYAGFEJLESZTÉS

Multimédiás, interaktív elektronikus tananyagok fejlesztése

OKTATÁS - TANÁCSADÁS

Képzési program, tréning, módszertani szaktanácsadás

Verified by MonsterInsights